Het Klauterbrevet is volstrekt nieuw en kan als zeer uniek worden beschouwd.

Omtrent het Klauterbrevet willen wij graag op de navolgende wetenswaardigheden wijzen:

  • Vermeld bij aanvraag altijd uw postcode en huisnummer.
  • Ingeval de afhandeling van de aanvraag te lang duurt, neem dan even contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Met ingang van 2014 is er iets geheel nieuws op het gebied van hardlopen. Het Klauterbrevet. 16 speciaal geselecteerde hardloopevenementen die allen een parcours kennen met flink wat hoogteverschil.
  • Raadpleeg vooraf nog wel even de desbetreffende website. Bij sommige in het Klauterbrevet opgenomen evenementen/lopen kan uitsluitend worden deelgenomen bij voorinschrijving. (Molenhoeks Makkie en Lemelerbergloop Daginschrijving is dus niet mogelijk)
  • De eerste loop waaraan wordt deelgenomen is tevens het moment waarop de termijn van 3 jaar ingaat.

 

Procedure:

Direct na ontvangst van het inschrijfgeld worden controlekaart plus programma aan aanvrager verzonden. Op de toegezonden stempelkaart dienen het vereiste aantal lopen te worden afgetekend/stempeld. Zodra daaraan is voldaan, wordt deze controle/stempelkaart verzonden naar: N.K.C.  Emmalaan 8, 6721 EV BENNEKOM (NL)

De controlekaart wordt vervolgens gecontroleerd. Bij het juist bevinden van deze kaart, wordt direct daarna het Klauterbrevet (zie boven) in orde gemaakt. Op het Klauterbrevet wordt een uniek volgnummer, naam van degene die het behaalt en de datum waarop het Klauterbrevet wordt aangemaakt, vermeld. Deze wordt, voorzien van genoemde gegevens, naar desbetreffende persoon verzonden.